Vinterförvaring

Välkommen till Fridafors Vinterförvaring 


För oss handlar det om säkerhet och service. Vi har investerat i kamera-övervakning och säkerhet så att du kan sova gott under vintern och veta att ditt fordon står säkert hos oss. 


Vi har vinterförvaring på 3 våningar, källare, 1: a och 2: a våningen. Du kör du själv in/ut ditt fordon och du har som kund tillgång under vintern titta till ditt fordon på LÖRDAGAR mellan 10 och 12. Vill du at vi kör in/ut ditt fordon hjälpar vi gärna till. Läs våra regler längre ner på sidan. Alltid bra ringa innan att vi finns på plats. Direkt 0709314000


Regler för vinterförvaring


Hur gör jag

Vi tar bara emot fordon lördagar och söndagar mellan kl 10.00 och kl 15.00 under perioden den 1 september till den 30 november. Övriga tider endast efter separat överenskommelse.

När du kommer

När du kommer till oss stannar du och ringer 070 931 4000 -kör inte in på området även grind står öppet. Ditt fordon ska först registreras innan du får tillgång till vinterförvaringen. Följ de anvisningar vi ger dig för att uppnå bästa möjliga förvaring. Om du vet ditt fordon måste ut tidligt eller du fundera på att sälja/byta under vinterförvaring- MÅSTE du berättar för oss när du kommer. Annars kan vi tyvärr inte ta hänsyn till ditt önskan.

 


Priser (uppdaterat)

Efter reglering har Skatteverket beslutat att "vinterförvaring" är momspliktigt. Vi har därför tvingats höja våra priser.

Priser gäller för 1 oktober- 31 AprilVinterförvaring sker på eget ansvar. Det är din försäkring som gäller under förvaringen. Byggnaderna är försäkrade av oss. 


Vi bjuder på en tunn presenning 6x3 meter som du placeras över ditt fordon under förvaring. Täck inte hela fordonet - det ger kondensvatten. Vi anbefaler tömning av toalett och dricksvattentank. 


Gasolbehållare är inte tillåtna under förvaringen, dessa måste avlägsnas före dess att förvaringen påbörjas. Detta gäller även för tomma behållare


Du är alltid välkommen titta till ditt fordon under förvaring hos oss. Besök måste görs på LÖRDAGAR mellan 10.00 och 12.00. Var medveten om att hela platsen är kameraövervakad och allt inspelat material lagras i 1 månad - för allas säkerhet. 


EL

Där finns en begränsad möjlighet för att erhålla ett elabonnemang under förvaringen (6 amp). Du måste i så fall ha med en egen godkänd elmätare (1 fas) och minst 30 meter kabel som kopplas in tillsammans med personal. Pris 2 kr/kWh. 


Miljö

Om ditt fordon läcker olja, måste du sanera efter dig. Saneringsmaterial finns på plats. Vi tar ut en avgift om 800 kr om vi måste städa efter dig. Ta gärna med en plastbricka och ställ under fordon om det läcker olja. Vi tar hand om miljön - vi är grannar med Mörrumsån. 


Alla fordon måste var låsta, fönster och luckar stängde. Du ställer in ditt fordon själv. Parkerade fordon där står i vägen för andra får inte låsas där det inte går flytta på dom. Husvagnar/båtar: inga draglås/stöttbenar. Husbilar: lämna en nyckel till oss. Fordon där står i vägen kör vi ut när dom första bak vill ha ut sina fordon.   Fordon som inte är ute senast den 1 juni måste betala ny förvaringsavgift för sommaren. Denna avgift måste var betalt före den 1 juni och gäller som längst till den 30 september.


Platser

I vår nya webbshop bokar du en plats och när din betalning är klar och godkänd är din bokning klar och du är garanterat en plats. Systemet beräknar hur många platser som är kvar och när systemet visar noll är där fullt. Om du vill var säkert på en plats gäller det att boka så snart som möjligt. 
Under vintermånaderna fram till den 1 mars 2022 är det inte möjligt att ta ut några fordon från andra våningen. Fordon som står under skärmtak kan fritt hämtas lör/sön mellan 11.00-12.00.


070 931 4000Välkommen till Fridafors Vinterförvaring


hitta oss på. www.fridaforsbruk.se

FULL vintern 22/23